LILI, A NŐ

Rólam

17 évesen a Budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulója vagyok. A 11. A osztályba járok, ahol rajzot tanulok emelt óraszámban. 

Az általános iskolámat a Bicskei Katolikus Szent László Általános Iskolában végeztem el. A hétköznapjaim általában tanulással és edzéssel telnek. Próbálom a legjobb formámat hozni az edzéseken és az iskolában is. Hétvégenként szeretek időt fordítani a barátaimra, regenerálódásra és a hobbijaimra, de ezen napok sem múlhatnak el sportolás nélkül. Minden szombat reggelemet edzéssel indítom. A hétvége további részében pedig a családommal és a barátaimmal töltöm az időt. Nagyon fontos számomra, hogy jó viszonyt ápoljak a családommal, hiszen rengeteg támogatást kapok tőlük. A táplálkozásomra is odafigyelek, fontos a megfelelő ásványi anyagok és az egészséges, változatos ételek bevitele a szervezetembe, a gyakori és megterhelő tréningek miatt. 

Mondhatom, hogy az életemben a sport képviseli a főszerepet, de amikor csak időm engedi, rajzolok és tetoválok, ugyanis ezek tartoznak a hobbijaim körébe.

odor-lili-a-no-13
English EN Hungarian HU Russian RU